fbpx

POSTGRADUATE IN PHOTOGRAPHY

The photographic project as the cornerstone of the creative photographer

El Postgrau en Fotografia, és un curs mixt que es pot realitzar indistintament a través de la nostra plataforma online (en directe) o bé de forma semipresencial, depenent de les necessitats i possibilitats tant de l’alumne com de la possible situació general derivada de l’Covid-19.

Hem dissenyat aquest curs per poder ser realitzat completament online, amb el cent per cent de les activitats en directe i amb la possibilitat que els alumnes participin activament en les classes.

Per a això, el curs està estructurat de la següent manera:

Classes Teòriques

Com indica el seu nom, són classes de continguts teòrics que es realitzaran online i en directe per a tot l’alumnat (no hi ha opció presencial).

Els alumnes poden participar, preguntar i ser respostos en directe, al llarg de la classe. A més, la classe és gravada per poder accedir als seus continguts posteriorment.

Classes Pràctiques

Són classes realitzades a l’Escola Universitària ERAM, retransmeses en directe (format streaming) a les quals treballem el retoc, la il·luminació, la composició, sessions conjuntes de treball o altres activitats. L’alumnat pot seguir-les i participar en format presencial, assistint físicament a elles o de manera online, podent preguntar i consultar els dubtes que tingui, en directe

Tutories

Poden ser grupals, en les quals cada alumna o alumne, decideix si les segueix en línia o presencialment i les tutories individuals on l’alumna o l’alumne i el tutor, trien la millor fórmula possible

ADDRESSED TO

For all who want to move forward in his/her creation and/or evolution of their visual discourse. This is a highly customizable course, designed for anyone who wants to generate his/her own discourse in photography, (regardless of whether they are professional or amateur, and their field of interest and his/her knowledge in photography).

SHOWROOM

We want to enhance the students projects.

Let’s meet

Contact us and we will have a personal interview with you. We want to know about your interests and see how can our course help you.