fbpx
Image Alt

L’escola

Centre adscrit a la Universitat de Girona.

  /  L’escola

ESCOLA UNIVERSITÀRIA ADSCRITA A LA UNIVERSITAT DE GIRONA.

Ubicada a la nova   Factoria Cultural Coma Cros de Salt, l’Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona, que imparteix dos graus oficials amb un pla d’estudis únic:

L’únic grau oficial en arts escèniques de Catalunya.

També es porten a terme diferents diplomes i cursos d’especialització.

L’EU ERAM és un centre d’estudis interdisciplinaris vinculat a la comunicació i les arts que aposta per una formació transdiciplinària i creativa, orientada al món professional.

El centre, pioner a Girona en la impartició d’estudis en el camp dels audiovisuals, els multimèdia i el disseny, està perfectament integrat en el teixit social i industrial que l’envolta, i lidera els sectors en què es desenvolupa la formació.

HISTÒRIA

La Fundació privada Joan Bosch entitat sense ànim de lucre l’any 1998 va crear l’Escola Universitària ERAM formada per un grup de professionals interdisciplinaris d’àrees diverses, com ara l’economia, el disseny o l’enginyeria, que tenien inquietuds en el món de la formació, amb l’objectiu de crear nous perfils professionals en el camp de la comunicació audiovisual i oferir una resposta a les noves professions emergents.

ESTUDIS

Els nostres graduats/des són capaços d’actuar en el camp de la comunicació audiovisual i multimèdia, que exigeix consolidar una mentalitat interdisciplinària, a causa de la diversitat d’actuacions que necessita l’ús de les noves tecnologies emergents, el coneixement dels mitjans d’expressió i la formació ètica i estètica adequada.

Els nous mitjans i les actuals dinàmiques laborals estan fent sorgir nous productes en el camp audiovisual i multimèdia. Els/les futurs professionals s’hauran de dotar de continguts específics amb singularitats comunicatives, tècniques i creatives.

EQUIP

L’equip docent, format per doctorat, llicenciatura i especialització professional, prové de diferents àmbits vinculats a la comunicació audiovisual: la cultura, l’art, la música, el periodisme, el cinema, la televisió, el disseny, la publicitat i la història.

Aquest equip treballa amb una concepció oberta i integradora per crear un espai d’aprenentatge creatiu i personalitzat, un espai propici per al creixement personal i professional de tot l’alumnat de l’ERAM.

INSTAL·LACIONS

L’octubre del 2009, l’Escola Universitària ERAM s’instal·la a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, una fàbrica d’idees i de projectes que esdevé el marc idoni per desenvolupar la seva missió. Amb la seva situació estratègica, l’escola gaudeix de les infraestructures d’ús comú d’aquest equipament i participa en les sinergies que aporten les diferents entitats i empreses que s’hi han instal·lat.

La Factoria Cultural Coma Cros és un equipament cultural municipal de Salt (Girona) i disposa de 16.000 metres quadrats per aconseguir el seu objectiu principal: esdevenir un punt de referència en la dinamització cultural de tot el nord de Catalunya.