fbpx
Image Alt

Alien Fan Scratch

Jose Ruz

STATEMENT

En el món de la fotografia contemporània, la recerca per la perfecció estètica i els retocs miraculosos, terminen moltes vegades en una falta d’expressivitat en els rostres… en imatges irreals que disten molt de la vida que ens envolta. La meva obra pretén ser totalment diferent d’aquest posicionament.

Influenciat per la fotografia dels anys 80, en el meu treball pretenc contar a través dels meus retrats les històries de cadascuna de les persones amb qui em trobo, sense dissimular les seves imperfeccions i entrellaçant la ficció amb la realitat.

Amb un marcat estil classicista en què les imatges monocromes són un reflex de la quotidianitat, em proposo realitzar un treball documentalista sobre temes de ficció i hiperrealisme, amb la finalitat de provocar en el meu públic un revulsiu a la indiferència i al simulacre de la perfecció.

L’ús del blanc i negre dota d’una força a les imatges que em permet fer un diàleg entre la càmera i el que miro. La ironia i l’humor, barrejats amb històries personals d’esforços i superació, són el pilar del meu treball.

PORTADA

GALERIA

MEMÒRIA

AUTOR

Jose

Jose Ruz

Vídeo